Du måste bara tända ljuset och låta de lysa !!

Orka inte skriva är så sjukt arg/ledsen att man ens kan göra så!!
Och om du känner blekning av ljuset och du är för svag för att fortsätta kampen, och alla dina vänner so du räkna med har försvunnit, jag ska vara här, inte borta, för alltid, att hålla fast vid,

Ha en bra forsättning på kvällen !!

Vår eller inte

En ny vecka i skolan igen känns väl sådär men ska väl inte klag snart praktik i 3 veckor bara 2 veckor ikvar !
Igår gjorde jag inte så mycket skrev klart lite grejer som ska lämnas in , va ute och gick i de fin vårvädret och sen idag när man skulle upp va de 10- kan det inte bara bli vår??
Idag händer de inte så mycket slutar kvart över ett då då blir de väl att dra sig hemmåt och vila , annars vet jag absolut inte vad som händer idag .

En nystart!!

Längesen jag skrev ett inlägg här så får göra de nu helt enkelt !!
just nu sitter jag och kolla på halv åtta hos mig har precis gjort klart  arbete tills imorgon blev 4 sidor ganska nöjd (Y)
Men kan väll berätta lite om morgon dagen .. Först är det skola och vi har (medicinskgrundkurs,matte, samhällskunskap ) sedan blir de nog Växjö tror jag förhoppningvis om jag hitta något tåg annars händer inget .
Men nu ska jag springa in och duscha sen får jag väl se iom jag hittar något kul på tv och sen vid tio  är de big brother..








under löven ser man inte allt

sådär ännu en dag som har gått fort men ändå säkert , åhh tänkte på en sak lovet är snart över fy vad tråkigt tillbaka till verkligeheten igen :/
Men idag har jag inte gjort så mycket gick upp runt tjugo i ett och åt frukost sen bar de av till affären för att handla lite godis sen har jag inte gjort så mycket internet här hemmma suger verkligen inte så gör inget långt inlägg och ingen bild idag men ni står säkert ut !!








Ha de bra alla sötisar !!

Vinterfint väder

En underbar dag idag faktiskt började med att jag sov typ till halv ett sedan åkte vi till affären för att köpa till sakerna till bullar och havrekakor gu vad gott de va , så nu luktar de nybakat i hela huset inte lite fel faktiskt !
Ikväll händer de typ inget få se om man hittar någon bra film antingen på tv:n eller på datorn .
Kollade frästen på " saknar dig " rätt bra faktikst va den . !!





Never say never !

En helt vanlig dag som alla andra måndagar , har inte alls gjort något idag suttit framför tv:n hela dan typ ..
ikväll händer de inget tror jag ska kolla på medium och sedan blir de väl att se filmen älskar dig med syrran .





Men hur ska det gå när du bara finns i mitt huvud ,varje dag varje natt du förstår verkligen inte att allt jag tänker på hela tiden är du !!

Söndag

Tjohej en helt vanlig tråkig söndag där det inte händer något ..
kollade på film (dear John) för en stunds sen den är faktiskt ganska bra , annars gör jag inte mycket typ lyssna på musik och chilla  !

En helt vanlig lördag

hemma efter en super rolig kväll hos super trevligt folk (:
Just nu sitter jag och kolla på någon dansfilm som är sjuk tråkig och mamma stickar, selma och brosan sitter på datorn skit kul lördag någon som har lust och underhålla mig ??
nämen jag tror ändå jag snart ska lägga mig är sjukt trött så slänger in en bild ist orkar inte skriva mera




Sov gott alla fina människor där ute i världen !!
Vad var det som gick fel, va bara allt ett spel ?

Skriver ett inlägg om de snygga killarna /tjejerna

hej hej nu va det så att på facebook skrev jag ut en status där jag skulle skriva om dom 3st snyggaste personenern men nte vilka , men dom har ändå fått reda på vilka de är så tänkte jag skulle skriva lite kort om dom  (:

1, jag känner inte dig alls men du verka snäll och hade juh inte tackat ni till att lära känna dig för du är snygg juh !!
(:


2, jadu vad ska man skriva om dig , men jag har juh snackat med dig några gånger .
du är ifall snäll och väldigt nyfiken av dig men men de är väl bra och plus att du är snygg !!(:



3, hmm har känt dig ganska länge men sen bytte du skola då gled vi isär de var väl inte så bra men vi snacka ibland med varandra och de är bra (Y) och du är också snygg ska du veta :))



Korta och bra inlägg nämen det är svårt och veta egentligen vad man ska skriva tycker jag så de fick små lätta inlägg om er hopppas ni nöjer er med inläggen :)


Men nu var de också så att de var tjejer som hade gillat så tänkte att jag skulle vara snäll och skriva om de 3 snyggaste tjejerna med !!

1, har känt dig nästa hela livet , har massa med roliga minnen av dig hahah fy vad kul de va och du ska vet att du är snyggish


2, har gått med dig sen 8 typ skit snäll kompis och skit snygg !!



3, hmm jadu vad ska man säga om dig har inte träffat dig på jätte länge så de tycker jag dock vi ska ändra snygga lilla du !!


hmm , undra om ni egentligen kan gissa vilken plats ni kom på ;)

Du är här och jag är där !!

heeej hej lovet du kom i rätt tid ;) nämen äntligen lov får jag väl säga fast jag har massa arbeten som ska göras och plugga prov så lovet blir väl ändå inte helt ledigt men men sånt är livet ..
Just nu sitter jag och kolla på nyheterna shit det är egentligen vad mycket skit de händer i världen :O


Men ska hjälpa mamma lite nu ha det gött alla sötisar :D




Du är här och jag är här, utan dig känns inget bra kom tillbaka för du är det finnaste mitt öga skådat.
Allt jag vill är att få se dig le igen !!

Plugg plugg plugg!!!

Sitter och plugga eller man kan inte säga att jag gör de fastnade på facebook och nu tänkte jag varför inte kasta in ett inlägg när jag ändå är inne ?
Hmmm vad ska man skriva egentligen har inte hänt så mycket faktikst men kan väl berätta om min dag !
Idag har de inte hänt mycket började md svenska sedan drog man sig till simhallen och simmade lite efter de hade vi hälsopedagogig och sist medicinsk grundkurs som vi ska prov imorgon känns väl inte så bra men men det går säkert (Y)
Det ska bli så himla skönt med sportlov nästa vecka väldig välbekänt känner jag då dock fast jag har ändå mycket jag ska gör men det funkar säkert ändå..






Men Tjohej på er alla där ut måste fortsätta plugga nu !!







Äckligt Puss

Tjohej händer inget kul idag alls ,börjde 8 och sluatade tio i tio så då drog jag hem och nu sitter jag här framför dator och lyssna på musik..
Ikväll bli de och plugga prov på Fredag så känner att det är dags att ta fram boken  och börja plugga även fast jag inte orkar men men vad gör man inte?
Typ sånt man lyssna på när man har tråkigt haha med  syrran !!

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)


Magic Moment ?

Tjoo längesen jag gjorde ett inlägg men pallade verkligen inte skriva i helgen , och dessutom var jag och sjöng hela lördagen och söndagen.
Just nu sitter jag och inte gör ett piss vet inte ens vad vi ska göra eller vi har inget att göra , kom typ till skolan för 45min hade sov morgon as gött faktiskt .
Idag har vi en sån där jobbig dag vi ska ha 3 timmars lektion och bara sitta och skriva en motion orkar verkligen inte de så för min del kommer de inte bli mycket gjort den lektionen .
Men har det gött alla där ute i världen !!

Ingen dag är den andra lik helt enkelt!!


sammanlagt 1 dag !

Hejsan !
Sitter här på lektion har precis sammanfattat ett kap det blev ungefär en och en halv sida så nu ska jag bara säga mina åsikter typ (:
Min dag har bestått ut av ( svenska, idrott, fritidspedagogik, medicingrundkurs ) den sista lektionen är verkligen skit tråkig kommer inte klara av den känner jag men men jag få kämpa igenom den .
Brosan kommr och hämta mig sen vid typ 4 så få sitta i skolan en halvtimme att man ska bo mitt ute i ingenstans ..
Men skriver mer sen när jag kommer hem för jag sluta nu !

RSS 2.0