Tröjan du hatar!!


Blue, Brown, Pink

Tjohej ! Sitter här med Linnea vi blev precis klara med arbetet känns bra slippa tänka på de för de var sjukt tråkigt .
Min dag består ut av (förskola, skola, fritidshem, svenska och samhäll ) fast på svenskan och samhällen ska vi bara skriva lite om någon lag  i 3 timmar hoppas man få åka hem och göra de skulle vatt skönt !!
Jag måste verkligen plugga matte idag ha matteprov på fredag och jag har inte pluggat något så det bli de att göra idag .

2012-01-30

Sådär ja ännu en nya vecka och en nya dag !!
Sitter och väntar på att lektionen ska börja har ont i huvudet också så dagen börja  juh inte speciellt bra, hoppas att de går över annars får jag väl ta och åka hem..
Idag händer väl inte så mycket ska väl ta mig ork och skriva lite på några arbete när jag kommer hem om jag nu kan det annars blir det att ligga och sova är så himla trött idag hatar verkligen det på måndagar.
Men ha en fortsatt bra dag alla människor!!

Livet liksom leker !!

Galet trött tror det bli en tidig kväll idag. Igår blev det att gå på tacokväll ganska nice va de haha (:
annrs gjorde jag inte så mycket , idag har jag mest vatt ut typ gått lite har typ bara haft en slappar dag . Men ska ut med syrran nu igen hjälpa henne med något kom inte ihåg vad det va med skit samma ... Hejdå !!

(:

ny desgin ... tryck f5 om ni inte ser

DET ÄR ALDRIG FÖRSENT!!

Hemma efter en stund i stan hittade lite saker (byxor, skjorta, örehänge) . Har studiedag idag galet skönt så tänkte lägga upp ett litet inlägg . Ikväll händer väl inget typ imorgon tror jag ska på fest få väl se lite hur det bli med det annars måste jag plugga orkar verkligen inte ha matteprov men men. lägger in en bild samtidigt (:


Nytt inlägg

Segt, segt , segt ... Sitter och har kommunikation och det är skit tråkigt så tänkte att jag skulle göra ett snabbt inlägg (:. idag händer inte så mycket sluta halv tolv för våran sista lektion var inställd så det bli att sitta i skolan och vänta på tåget som kommer halv 2 , men tänkte kolla med brosan om han kan hämta mig jag hoppas på det bästa iaf .
Ikväll blir det väl inte så mycket att göra kanske plugga lite matte ha prov nästa vecka så tror jag ska göra de sen kanske man ska baka något är verkligen sugen på något gott t.ex muffins eller kladdkaksmuffins aja få se vad vi har hemma .




new day!!

En helt ny vecka iskolan , känns sjukt konstigt att vara tillbaka igen eftersom att för 2 veckor sen var jag i fjällen och förra veckan var man sjuk men det känns ändå bra att gå tillbaka slipper sitta framför tv 24/7 som man gjorde hela förra veckan. Just nu sitter man och ska skriva om synskadade orkar verkligen inte de ha typ bara skrivit 7 rader men måste verkligen jobba de ska va inlämnat typ vecka 6 tror jag ?
Idag annnrs händer de inte så mycket mamma hämtar mig vid 12 tidentror jag de va för att man ska upp till tandläkarne orkar inte de heller vill bara ligga i en säng och sova,, Sedan dra man sig hem och där vet jag inte vad som händer bli väl att gå ut och ta lite kort med syrran måste verkligen ha lite vinterbilder..

RSS 2.0